Buffetkast Modern

Een buffetkast is een kast waar voedsel en drinken in geplaatst kan worden voor de klanten van bijvoorbeeld restaurants en benzine stations. het is er voor pure gemak voor de consumenten.

een buffet kast is voorzien van en vakje waar de spullen in geplaatst kunnen worden en van een zijtafel die een rails bevat waar er een dienblad op gezet kan worden. Men spreekt ook wel van een lopen buffet omdat men een keuze heeft aan verschillende dingen door te lopen zijn keuzes te plaatsten op zijn of haar dienblad.

een buffetkast Modern heeft een wat ruimere kast en de spullen in de Buffetkast modern zijn langer houdbaar. een buffetkast modern is meestal ook wat groter.

Door dat een Buffetkast modern wat groter is betekent dit dat de consument een diversere keuze heeft aan dingen die benuttigd kunnen worden. Dit maakt het ook antrekkelijker om deel te nemen aan een lopend buffet. Dit is ook de reden dat veel aangelegenheden met zo een buffetkast kiezen voor de moderne versie er van omdat deze in staat is om meer consumenten aan te trekken