Buffetkast teak

Teak heeft de laatste jaren zijn reputatie bevestigd door de kwaliteit en het makkelijke onderhoud. U smelt wellicht voor zijn warme uitstraling. Een buffetkast teak is dan ook een streling voor het oog.

Wat is teakhout?

Teakhout is een harde houtsoort en vindt zijn oorsprong in Centraal-Java en Indonesiƫ waar dit alle eeuwenlang door de traditionele bevolking wordt gebruikt voor het maken van woningen, meubels en boten.

Aankoop van een buffetkast teak

De duurzaamheid, de look en zelfs de geur van teak doet velen overtuigen een meubel in teakhout aan te schaffen. Een buffetkast teak is een binnenmeubel en vergt dus weinig onderhoud.


Voor u overgaat tot de aankoop van uw buffetkast teak is het belangrijk de plaats te kiezen waar u u kast wilt zetten. Zo bent u zeker van de juiste afmetingen.

Winkel of online aankoop?

Er zijn heel veel winkels die zich zowel in toonzalen of online richten tot de verkoop van een buffetkast teak. Door de stijgende vraag is de teakboom massaal aangeplant in Zuidoost-Aziƫ. Zo onstaan er verschillen in kleur en hardheid. De beste teakproducten zijn de laatse jaren in prijs gestegen.
Wanneer u geen goeie klusser bent, lijkt het ons verstandig de kast gemonteerd en geplaatst aan te kopen.